Fysio Physics Opleidingen

Groot cursusaanbod opleidingen voor
Fysiotherapie, Personal Training, Pilates en Voeding.

Op zoek naar een goede personal trainer opleiding? Dan ben je hier aan het juiste adres!

-> Meer informatie

Op zoek naar een goede personal trainer opleiding? Dan ben je hier aan het juiste adres!

-> Meer informatie

Word Coach Orthomoleculaire Voeding en begeleid anderen naar een gezonde leefstijl.

-> Meer informatie

Wil jij pilates instructeur worden? Kies dan voor een perfect pilates opleiding van Fysio Physics.

-> Meer informatie

Fysiotherapie opleiding

Welkom op de website van Fysio Physics Opleidingen! Hierop vind je een groot cursusaanbod opleidingen voor Fysiotherapie, Personal Training, Pilates en Voeding.

Wil jij je na jouw opleiding fysiotherapie verder ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden opleidingen erkent door KNGF/KRF, Keurmerk Fysiotherapie, KTNO en NGS. Bereik meer na je fysiotherapie opleiding met een opleiding van Fysio Physics.

We maken voor veel van onze opleidingen gebruik van blended learning. Zo ben je flexibel in het moment waarop je je online voorbereid voor de fysieke scholingsdagen en ga je straks goed voorbereid naar deze scholingsdagen. Er is meer tijd voor het praktische deel en voor het beantwoorden van vragen. Fysio Physics Opleidingen gaat met jou voor het beste resultaat!

Over ons

Fysio Physics Opleidingen B.V. verzorgt al meer dan 25 jaar opleidingen in binnen- en buitenland. Onze docenten zijn professionals met jarenlange werkervaring,  

Zoek je opleiding

Groot cursusaanbod opleidingen voor
Fysiotherapie, Personal Training, Pilates en Voeding.

Studieadvies op maat

Wil je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over onze opleidingen? Neem dan gerust contact! We helpen je graag bij het maken van een passende keuze.  

Bel 088-3232555 en vraag naar Louise Ensing, Manager Opleidingen.  

Informatie over de opleidingen
Wil jij je verder ontwikkelen na jouw opleiding fysiotherapie of oefentherapie, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden verschillende fysiotherapie cursussen die zijn gericht op de zorgaanbieders in de eerste en tweede lijn. Onze cursussen zijn praktijkgericht en zijn evidence-based. Zo verzorgen wij  cursussen op het gebied van orthopedische revalidatie, fascia, myofascial release, chronische ziektes, medical taping en meer.  Met deze fysiotherapie cursussen kun je jezelf verder ontwikkelen en jouw kennis verbreden en verdiepen. We maken voor veel van onze cursussen gebruik van blended learning (oftewel online en fysiek les). Zo ben je flexibel in het moment waarop je je online voorbereid voor de fysieke scholingsdagen en ga je straks goed voorbereid naar deze dagen. Er is op deze manier meer tijd voor het praktische deel en voor het beantwoorden van vragen. We gaan met jou voor het beste resultaat!

Opleidingen in de spotlight

Totaal meer dan 25+ opleidingen

Leefstijlcoachopleiding - Afbeelding voor mobiel
Leer mensen effectief coachen naar een gezonde leefstijl. Erkend door KNGF en Keurmerk Fysiotherapie. KNGF 36 punten | Keurmerk Fysiotherapie 36 pu...
€985,-
€0,- met STAP-Budget
10 januari 2024
25 oktober 2023
PT Compleet
Word Personal Trainer en onderscheid je direct met deze opleiding.
€1042,-
€42,- met STAP-Budget
13 januari 2024
1 april 2023
9 september 2023
Orthopedische Revalidatie
Leer gewrichtsklachten effectiever en sneller behandelen. KNGF 106 punten | Keurmerk Fysiotherapie (SKF) 106 punten | KTNO 0.5 ECTS.
€2449,-
€1449,- met STAP-Budget
26 januari 2024
6 september 2024
Pilates 1
Wil jij de beste pilates trainer worden? Wil jij een eigen pilates studio beginnen? Dat kan na deelname aan deze opleiding!
€485,-
€0,- met STAP-Budget
9 maart 2024
22 juni 2023
28 september 2023
2 december 2023

Laatste nieuws

Twee nieuwsgierige dames kijken enthousiast naar het scherm voor de LeefstijlCoach opleiding

Accreditatie voor erkende LeefstijlCoach opleiding (GLI)

Geaccrediteerde opleiding LeefstijlCoach: GLI Accreditatie voor erkende LeefstijlCoach opleiding Deze opleiding is erkend door KNGF, Keurmerk Fysiotherapie en BewegenAlsMedicijn.nl en geaccrediteerd door KNGF met 36 punten. Start 25 oktober 2023 en leer mensen coachen naar een gezonde leefstijl. Je krijgt les van vooraanstaande docenten op het gebied van leefstijl. Deze

Lees verder »
Leefstijlcoachopleiding - Afbeelding voor mobiel

Nieuwe Erkende Opleiding Tot Leefstijlcoach (Gli)

Erkende verkorte 4-daagse opleiding. Start 28 oktober 2023 Wil jij mensen coachen naar een gezonde leefstijl dat is deze opleiding GLI Coach echt iets voor jou! De Leefstijlcoach heeft niet alleen kennis van bewegen, voeding, coaching en gedrag maar weet ook om te gaan met factoren die een gezonde leefstijl

Lees verder »

Blended learning

We maken voor veel van onze opleidingen gebruik van blended learning. Blended learning is een combinatie van online leren en klassikaal leren. Zo ben je flexibel in het moment waarop je je online voorbereid voor de fysieke scholingsdagen en ga je straks goed voorbereid naar deze scholingsdagen. Er is meer tijd voor het praktische deel en voor het beantwoorden van vragen. Fysio Physics Opleidingen gaat met jou voor het beste resultaat!

NRTO-Keurmerk​​​

Fysio Physics heeft het NRTO-keurmerk. Als professionele opleider zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Dit is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. Het NRTO-keurmerk staat voor kwaliteit!

Geaccrediteerde scholingen​​

Accreditatie KNGF/KRF, Keurmerk Fysiotherapie, KTNO, ADAP, LOOP en NGS. Bekijk ons ruime aanbod aan geaccrediteerde en erkende scholingen.

document.addEventListener("DOMContentLoaded", function() { setMobileTable(".jet-dynamic-table"); }); window.setMobileTable = function(selector) { const tableEl = document.querySelector(selector); const thEls = tableEl.querySelectorAll('thead th'); const tdLabels = Array.from(thEls).map(el => el.innerText); tableEl.querySelectorAll('tbody tr').forEach( tr => { Array.from(tr.children).forEach( (td, ndx) => td.setAttribute('label', tdLabels[ndx]) ); }); }

Opleiding kalender​

Partners