Search
Close this search box.
Search
Fysio Physics Opleidingen

Groot cursusaanbod opleidingen voor
Fysiotherapie, Personal Training, Pilates en Voeding.

Op zoek naar een goede personal trainer opleiding? Dan ben je hier aan het juiste adres!

-> Meer informatie

Op zoek naar een goede personal trainer opleiding? Dan ben je hier aan het juiste adres!

-> Meer informatie

Word Coach Orthomoleculaire Voeding en begeleid anderen naar een gezonde leefstijl.

-> Meer informatie

Wil jij pilates instructeur worden? Kies dan voor een perfect pilates opleiding van Fysio Physics.

-> Meer informatie

Fysiotherapie opleiding

Welkom op de website van Fysio Physics Opleidingen! Hierop vind je een groot cursusaanbod opleidingen voor Fysiotherapie, Personal Training, Pilates en Voeding.

Wil jij je na jouw opleiding fysiotherapie verder ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden opleidingen erkent door KNGF/KRF, Keurmerk Fysiotherapie, KTNO en NGS. Bereik meer na je fysiotherapie opleiding met een opleiding van Fysio Physics.

We maken voor veel van onze opleidingen gebruik van blended learning. Zo ben je flexibel in het moment waarop je je online voorbereid voor de fysieke scholingsdagen en ga je straks goed voorbereid naar deze scholingsdagen. Er is meer tijd voor het praktische deel en voor het beantwoorden van vragen. Fysio Physics Opleidingen gaat met jou voor het beste resultaat!

Over ons

Fysio Physics Opleidingen B.V. verzorgt al meer dan 25 jaar opleidingen in binnen- en buitenland. Onze docenten zijn professionals met jarenlange werkervaring,  

Zoek je opleiding

Groot cursusaanbod opleidingen voor
Fysiotherapie, Personal Training, Pilates en Voeding.

Studieadvies op maat

Wil je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over onze opleidingen? Neem dan gerust contact! We helpen je graag bij het maken van een passende keuze.  

Bel 088-3232555 en vraag naar Louise Ensing, Manager Opleidingen.  

Informatie over de opleidingen
Wil jij je verder ontwikkelen na jouw opleiding fysiotherapie of oefentherapie, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden verschillende fysiotherapie cursussen die zijn gericht op de zorgaanbieders in de eerste en tweede lijn. Onze cursussen zijn praktijkgericht en zijn evidence-based. Zo verzorgen wij  cursussen op het gebied van orthopedische revalidatie, fascia, myofascial release, chronische ziektes, medical taping en meer.  Met deze fysiotherapie cursussen kun je jezelf verder ontwikkelen en jouw kennis verbreden en verdiepen. We maken voor veel van onze cursussen gebruik van blended learning (oftewel online en fysiek les). Zo ben je flexibel in het moment waarop je je online voorbereid voor de fysieke scholingsdagen en ga je straks goed voorbereid naar deze dagen. Er is op deze manier meer tijd voor het praktische deel en voor het beantwoorden van vragen. We gaan met jou voor het beste resultaat!

Opleidingen in de spotlight

Totaal meer dan 25+ opleidingen

Leefstijlcoachopleiding - Afbeelding voor mobiel
Leer mensen effectief coachen naar een gezonde leefstijl. Na deelname registratie SKF of KNGF als leefstijlcoach.  Erkend door KNGF en Keurmerk Fys...
€985,-
€0,- met STAP-Budget
5 juni 2024
18 september 2024
PT Compleet
Onderscheid je van andere personal trainers & verhoog je marktwaarde!
€1042,-
€42,- met STAP-Budget
31 augustus 2024
Orthopedische Revalidatie
Leer gewrichtsklachten effectiever en sneller behandelen. KNGF 106 punten | Keurmerk Fysiotherapie (SKF) 106 punten | ADAP Oefentherapeuten 80 punt...
€2749,-
€1449,- met STAP-Budget
31 januari 2025
6 september 2024
Pilates 1
Wil jij de beste pilates trainer worden? Wil jij een eigen pilates studio beginnen? Dat kan na deelname aan deze opleiding!
€495,-
€0,- met STAP-Budget
22 juni 2024
23 augustus 2024
5 oktober 2024
7 december 2024

Laatste nieuws

Oliebollen Ongezond? Onzin!

Oliebollen Ongezond? Onzin! Joepie ze zijn er weer. Die overheerlijke oliebollen. Als gezondheidspromotor en levensgenieter moet ik echt even iets recht zetten: niks mis met die oliebol. ONGEZONDE VOEDING BESTAAT NIET! Wanneer gaat dat nou eens doordringen. Het gaat vooral om hoeveelheden en combinaties. Maar ook wat je de rest

Lees verder »

Blended learning

We maken voor veel van onze opleidingen gebruik van blended learning. Blended learning is een combinatie van online leren en klassikaal leren. Zo ben je flexibel in het moment waarop je je online voorbereid voor de fysieke scholingsdagen en ga je straks goed voorbereid naar deze scholingsdagen. Er is meer tijd voor het praktische deel en voor het beantwoorden van vragen. Fysio Physics Opleidingen gaat met jou voor het beste resultaat!

NRTO-Keurmerk​​​

Fysio Physics heeft het NRTO-keurmerk. Als professionele opleider zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Dit is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. Het NRTO-keurmerk staat voor kwaliteit!

Geaccrediteerde scholingen​​

Accreditatie KNGF/KRF, Keurmerk Fysiotherapie, KTNO, ADAP, LOOP en NGS. Bekijk ons ruime aanbod aan geaccrediteerde en erkende scholingen.

document.addEventListener("DOMContentLoaded", function() { setMobileTable(".jet-dynamic-table"); }); window.setMobileTable = function(selector) { const tableEl = document.querySelector(selector); const thEls = tableEl.querySelectorAll('thead th'); const tdLabels = Array.from(thEls).map(el => el.innerText); tableEl.querySelectorAll('tbody tr').forEach( tr => { Array.from(tr.children).forEach( (td, ndx) => td.setAttribute('label', tdLabels[ndx]) ); }); }

Opleiding kalender​

Partners