Personal Trainer Opleiding

Op zoek naar een goede personal trainer opleiding?
Dan ben je hier aan het juiste adres!

Personal Trainer Opleiding

De vraag naar goed geschoolde personal trainers blijft groeien. Een goede personal trainer word je niet zomaar. Personal training is namelijk meer dan alleen trainen. Je hebt de juiste benodigde kennis nodig om je te kunnen onderscheiden in de markt. Je zult up-to-date moeten blijven van de laatste en nieuwste ontwikkelingen in personal training. Samen met je klant ga je voor het best haalbare resultaat.

In onze Personal Trainer Opleidingen leer je alles over anatomie, trainingsleer, blessurepreventie en revalidatie, klantcontact, voeding en leefstijl en behandelen we de nieuwste trends op het gebied van fitness en personal training. Met een Personal Trainer Opleiding van Fysio Physics ga je voor kwaliteit en onderscheid je je van andere personal trainers. Dit geeft weer als voordeel meer klanten en dus meer omzet. 

In ons cursusaanbod kun je kiezen uit diverse Personal Trainer Opleidingen. Kies het pakket dat bij jou past. De vraag naar goed geschoolde personal trainers blijft groeien. Een goede personal trainer word je niet zomaar. Personal training is namelijk meer dan alleen trainen. Je hebt de juiste benodigde kennis nodig om je te kunnen onderscheiden in de markt. Je zult up-to-date moeten blijven van de laatste en nieuwste ontwikkelingen in personal training. Samen met je klant ga je voor het best haalbare resultaat.

In onze Personal Trainer Opleidingen leer je alles over anatomie, trainingsleer, blessurepreventie en revalidatie, klantcontact, voeding en leefstijl en behandelen we de nieuwste trends op het gebied van fitness en personal training. Met een Personal Trainer Opleiding van Fysio Physics ga je voor kwaliteit en onderscheid je je van andere personal trainers. Dit geeft weer als voordeel meer klanten en dus meer omzet. In ons cursusaanbod kun je kiezen uit diverse Personal Trainer Opleidingen. Kies het pakket dat bij jou past.

Personal Trainer worden?

Wil jij personal trainer worden, maar ben je niet in het bezit van een fitness diploma? Ook zonder fitness diploma ben je welkom om deel te nemen. We zorgen dat jij goed geschoold als personal trainer aan de slag kunt gaan.

Medisch Fitness

Ben jij fitness trainer of personal trainer en wil je klanten met fysieke klachten of blessures door middel van de juiste training klachtenvrij krijgen, dan is de opleiding Medisch Fitness rug-schouder-knie voor jou een mooie aanvulling. Je leert niet alleen welke oefeningen je kunt toepassen om klanten klachtenvrij te krijgen en te houden, maar ook hoe je blessures kunt voorkomen. 

Accreditatie

Diverse opleidingen zijn geaccrediteerd door KNGF/KRF, Keurmerk Fysiotherapie, KTNO, ADAP en NGS.

Personal Trainer cursussen

Leefstijlcoachopleiding - Afbeelding voor mobiel
Leer mensen effectief coachen naar een gezonde leefstijl. Erkend door KNGF en Keurmerk Fysiotherapie. KNGF 36 punten | Keurmerk Fysiotherapie 36 pu...
€985,-
€0,- met STAP-Budget
10 januari 2024
25 oktober 2023
Personal Trainer Pro
Onderscheid je direct van alle andere Personal Trainers en fysiotherapeuten en verhoog je marktwaarde!
€345,-
€0,- met STAP-Budget
13 januari 2024
9 september 2023
PT Medical
Personal training en medisch fitness training succesvol kunnen toepassen.
€699,-
€0,- met STAP-Budget
13 januari 2024
1 april 2023
9 september 2023
PT Compleet
Word Personal Trainer en onderscheid je direct met deze opleiding.
€1042,-
€42,- met STAP-Budget
13 januari 2024
1 april 2023
9 september 2023
PT Leefstijl
€1192,-
€192,- met STAP-Budget
13 januari 2024
1 april 2023
9 september 2023
Medische Fitness rug schouder knie
Dé  opleiding voor het trainen van klanten met gewrichtsklachten.
€349,-
€0,- met STAP-Budget
2 maart 2024
28 oktober 2023
PT Flexibility
Verbeter de flexibiliteit wat leidt tot het voorkomen van blessures en betere sportpresetaties.
€99,-
18 november 2023
Sport Performance Training
Verbeter de sportprestaties van (top)sporters!
€249,-
20 januari 2024