Search
Close this search box.
Search

Personal Trainer Opleiding

Op zoek naar een goede personal trainer opleiding?
Dan ben je hier aan het juiste adres!

Personal Trainer Opleiding

De vraag naar goed geschoolde personal trainers blijft groeien. Een goede personal trainer word je niet zomaar. Personal training is namelijk meer dan alleen trainen. Je hebt de juiste benodigde kennis nodig om je te kunnen onderscheiden in de markt. Je zult up-to-date moeten blijven van de laatste en nieuwste ontwikkelingen in personal training. Samen met je klant ga je voor het best haalbare resultaat.

In onze Personal Trainer Opleidingen leer je alles over anatomie, trainingsleer, blessurepreventie en revalidatie, klantcontact, voeding en leefstijl en behandelen we de nieuwste trends op het gebied van fitness en personal training. Met een Personal Trainer Opleiding van Fysio Physics ga je voor kwaliteit en onderscheid je je van andere personal trainers. Dit geeft weer als voordeel meer klanten en dus meer omzet. 

In ons cursusaanbod kun je kiezen uit diverse Personal Trainer Opleidingen. Kies het pakket dat bij jou past. De vraag naar goed geschoolde personal trainers blijft groeien. Een goede personal trainer word je niet zomaar. Personal training is namelijk meer dan alleen trainen. Je hebt de juiste benodigde kennis nodig om je te kunnen onderscheiden in de markt. Je zult up-to-date moeten blijven van de laatste en nieuwste ontwikkelingen in personal training. Samen met je klant ga je voor het best haalbare resultaat.

In onze Personal Trainer Opleidingen leer je alles over anatomie, trainingsleer, blessurepreventie en revalidatie, klantcontact, voeding en leefstijl en behandelen we de nieuwste trends op het gebied van fitness en personal training. Met een Personal Trainer Opleiding van Fysio Physics ga je voor kwaliteit en onderscheid je je van andere personal trainers. Dit geeft weer als voordeel meer klanten en dus meer omzet. In ons cursusaanbod kun je kiezen uit diverse Personal Trainer Opleidingen. Kies het pakket dat bij jou past.

Personal Trainer worden?

Wil jij personal trainer worden, maar ben je niet in het bezit van een fitness diploma? Ook zonder fitness diploma ben je welkom om deel te nemen. We zorgen dat jij goed geschoold als personal trainer aan de slag kunt gaan.

Medisch Fitness

Ben jij fitness trainer of personal trainer en wil je klanten met fysieke klachten of blessures door middel van de juiste training klachtenvrij krijgen, dan is de opleiding Medisch Fitness rug-schouder-knie voor jou een mooie aanvulling. Je leert niet alleen welke oefeningen je kunt toepassen om klanten klachtenvrij te krijgen en te houden, maar ook hoe je blessures kunt voorkomen. 

Accreditatie

Diverse opleidingen zijn geaccrediteerd door KNGF/KRF, Keurmerk Fysiotherapie, KTNO, ADAP en NGS.

Personal Trainer cursussen

Leefstijlcoachopleiding - Afbeelding voor mobiel
Leer mensen effectief coachen naar een gezonde leefstijl. Na deelname registratie SKF of KNGF als leefstijlcoach.  Erkend door KNGF en Keurmerk Fys...
€985,-
€0,- met STAP-Budget
5 juni 2024
18 september 2024
Personal Trainer Pro
Onderscheid je direct van alle andere Personal Trainers en fysiotherapeuten en verhoog je marktwaarde!
€345,-
€0,- met STAP-Budget
31 augustus 2024
PT Medical
Personal training en medisch fitness training succesvol kunnen toepassen.
€699,-
€0,- met STAP-Budget
31 augustus 2024
PT Compleet
Onderscheid je van andere personal trainers & verhoog je marktwaarde!
€1042,-
€42,- met STAP-Budget
31 augustus 2024
PT Leefstijl
€1192,-
€192,- met STAP-Budget
31 augustus 2024
Medische Fitness rug schouder knie
Dé  opleiding voor het trainen van klanten met gewrichtsklachten.
€375,-
€0,- met STAP-Budget
2 maart 2024
9 november 2024
PT Flexibility
Verbeter de flexibiliteit wat leidt tot het voorkomen van blessures en betere sportpresetaties.
€249,-
28 september 2024
Sport Performance Training
Verbeter de sportprestaties van (top)sporters! Erkende KNVB opleiding met 6 licentiepunten. 
€249,-
20 januari 2024
6 april 2024
19 juli 2024
16 november 2024