Opleiding Voeding en Diëtetiek

Word Coach Orthomoleculaire Voeding en begeleid anderen naar een gezonde leefstijl. 

Voeding en Diëtetiek Opleiding

Wil je je kennis over voeding, sport en gezondheid verder uitbreiden, dan is de cursus Coach Orthomoleculaire Voeding dé opleiding voor jou. 

De voeding en diëtetiek opleiding is een uitgebreide opleiding die zich richt op het verbeteren van de voeding en gezondheid van mensen. Tijdens deze opleiding leer je alles over de biochemie van voedingsstoffen, hoe je een gezond en evenwichtig dieet kunt opstellen en hoe je mensen kunt begeleiden bij het maken van gezonde voedingskeuzes. Na het afronden van de voeding en diëtetiek opleiding ben je in staat om deskundig advies te geven op het gebied van voeding en gezondheid.

Cursus in voeding en diëtetiek

Ben je op zoek naar een cursus in voeding en diëtetiek? In ons cursusaanbod vind je de online cursus Coach Orthomoleculaire Voeding (Orthomoleculair Therapeut Basis). Een cursus in voeding en diëtetiek waarbij je de basisprincipes leert van de orthomoleculaire geneeskunde. Je leert hoe je wetenschappelijk onderbouwd advies kunt geven met gezonde voeding & suppletie bij revalidatie, leefstijlinterventie, afvallen en prestatieverbetering. Na afronding van deze cursus kun je direct aan de slag als Coach Orthomoleculaire Voeding. Start vandaag nog jouw carrière in de voeding en diëtetiek!

Cursussen voeding en dietetiek

coach_orthomoleculaire_voeding_mobile_mobile
Is gezonde voeding jouw passie en wil je andere graag helpen met het juiste voedingsadvies? Start dan vandaag nog een carrière in de orthomoleculaire voeding.

275

docent-Wouter-de-Jong
Wouter de Jong, orthomoleculair therapeut
Linnaeusweg 31, 3401 MS IJsselstein, Nederland
Cursusdata nog niet bekend
0/5 (0 Reviews)