[hfe_template id='157455']

Pilates Opleiding

Wil jij Pilates instructeur worden? Kies dan voor een perfect pilates opleiding van Fysio Physics.

Pilates training

Ligt jouw passie bij pilates trainingen en wil je zelf ook als pilates instructeur aan de slag en anderen op een veilige en verantwoorde wijze jouw enthousiasme voor pilates trainingen overbrengen? Dan zit je goed met een Pilates Instructeur Opleiding van Fysio Physics.

Als pilates instructeur moet je zowel 1 op 1 als in groepsverband pilates trainingen kunnen verzorgen. Daarnaast moet je een goed beeld krijgen van het niveau van elke deelnemer en de pilates training hier op kunnen afstemmen. Kies niet zomaar een pilates opleiding, maar kies net als de inmiddels meer dan 4000 pilates professionals die jou zijn voorgegaan, voor een Perfect Pilates Opleiding van Fysio Physics. Onze opleidingen zijn praktisch en we maken gebruik van blended learning. Door van te voren thuis de online leeromgeving te bestuderen ben je goed voorbereid voor de fysieke scholingsdagen en kunnen we ons helemaal focussen op de praktijk.

Pilates Instructeur Opleiding

Al sinds wij gestart zijn met het geven van Pilates Instructeur Opleidingen worden deze druk bezocht. Eigen Perfect Pilates boeken en dvd’s getuigen van de enorme passie die wij hebben. Inmiddels hebben wij al meer dan 15 jaar ervaring in het succesvol toepassen van pilates in de fitness en in de fysiotherapie. Naast de basis en de gevorderde Pilates Instructeur Opleiding bieden wij diverse specialisatieopleidingen. Zo kun je je pilateslessen aanpassen aan verschillende doelgroepen en een gevarieerd aanbod aan pilateslessen aanbieden, zowel in groepsverband als personal training. Ga voor de beste Pilates Instructeur Opleiding!

Pilates Instructor Courses

0/5 (0 Reviews)