Search
Close this search box.
Search

FAQ Opleidingen

Voor wie zijn de opleidingen van Fysio Physics bedoeld?

Vragen over de inhoud van de cursus kun je het beste aan de Manager Opleidingen stellen. Maak hiervoor gebruik van het contactformulier.

Voor wie zijn de opleidingen van Fysio Physics bedoeld?

Onze opleidingen en cursussen worden vooral gevolgd door fysiotherapeuten, personal trainers en gezondheidsprofessionals.

Wanneer wordt ik toegelaten voor een opleiding?

Je wordt toegelaten tot een opleiding indien je in het bezit bent van de gesteld vooropleiding en indien er nog plek is bij de betreffende opleiding.

Voor wie zijn de opleidingen en cursussen geschikt?

Onze opleidingen en cursussen worden vooral gevolgd door fysiotherapeuten, personal trainers en gezondheidsprofessionals.

Kan ik een persoonlijk opleidingsplan aanvragen?

Voor het opstellen van een op maat gemaakt opleidingsplan wordt er de Opleidingen Manager betrokken. Om de mogelijkheden te bespreken, kan contact opgenomen worden met de Manager Opleidingen via opleidingen@fysiophysics.nl.

Hoe kan ik mij inschrijven voor een opleiding?

Op de opleidingspagina’s is er een mogelijk om je direct in te schrijven voor een cursus en/of opleiding. Lukt dit niet of heb jij vragen, neem dan contact op met ons opleidingsinstituut via een e-mail naar opleidingen@fysiophysics.nl.

Fysio Physics hanteert geen reserveringsmogelijkheden voor zijn opleidingen. Daarom is het niet mogelijk om je onder voorbehoud in te schrijven voor een opleiding/cursusdag.

Termijnbetaling is uitsluitend mogelijk voor die opleidingen waarbij dit in de opleidingsinformatie bij cursusgeld vermeld staat. Hiervan kan niet van worden afgeweken.

Neem hierover contact op met de Manager Opleidingen via opleidingen@fysiophysics.nl.

Neem hierover contact op met de Manager Opleidingen via opleidingen@fysiophysics.nl.

Fysio Physics biedt jou de mogelijkheid een opleiding of deel van een opleiding door te schuiven met inachtneming van de voorwaarden inzake betaling van het cursusgeld. De kosten voor deze wijziging bedragen € 25,-. Je dient een wijziging binnen een opleiding per e-mail door te geven aan de Manager Opleidingen. Houd er rekening mee dat sommige opleidingen 1 of 2 x per jaar plaatsvinden.

Fysio Physics houdt bij het inplannen van opleidingen en cursusdagen rekening met de vakantieperiodes Midden-Nederland.

Een duplicaat diploma/certificaat, mits niet langer dan 5 jaar geleden afgegeven, kan aangevraagd worden via e-mail opleidingen@fysiophysics.nl. Voor afgifte van een duplicaat diploma/certificaat brengen wij € 25,- kosten in rekening.

Met inachtneming van artikel 8 van onze Algemene Voorwaarden kun je, indien gewenst, jouw inschrijving annuleren. Een inschrijving dien je altijd schriftelijk of per mail te annuleren. Stuur een e-mail naar opleidingen@fysiophysics.nl.